کد خبر: 4326185
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۵
برای نخستین‌بار با حمایت از بانک قرض‌الحسنه مهر ایران

قرآن کریم به خط نستعلیق چاپ می‌شود

قرآن کریم با خط نستعلیق برای نخستین‌بار با حمایت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در استان خراسان جنوبی چاپ خواهد شد؛ اقدامی فرهنگی که در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی، حمایت از هنر قرآنی و توجه به توسعه فرهنگی در استان‌های کمتر برخوردار انجام شده است.

اولین قرآن کریم  خط نستعلیق جهان به چاپ خواهد رسیدبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، برای نخستین‌بار با حمایت از بانک قرض‌الحسنه مهر ایران؛ اولین قرآن کریم خط نستعلیق جهان به چاپ خواهد رسید برای نخستین‌بار با حمایت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، قرآن خطی با خط نستعلیق و با همراهی این بانک در استان خراسان جنوبی چاپ خواهد شد؛ اقدامی فرهنگی که در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی، حمایت از هنر قرآنی و توجه به توسعه فرهنگی در استان‌های کمتر برخوردار کشور انجام شده است.

در آیینی با حضور غلامرضا فتحعلی مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، استاد خوشنویس اثر و جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی استان خراسان جنوبی برگزار شد، از قرآن کریم به خط نستعلیق رونمایی شد؛ اثری فاخر که برای نخستین‌بار با حمایت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به چاپ خواهد شد.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در این مراسم با اشاره به پیام این رونمایی اظهار کرد: امروز توفیق داشتیم در استان خراسان جنوبی در خدمت استاد این اثر ارزشمند باشیم. بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در طول ۱۸ سال فعالیت خود، نگاه ویژه‌ای به حوزه مسئولیت اجتماعی داشته و ورود به عرصه فرهنگ و هنر قرآنی را بخشی از این مسئولیت می‌داند.

وی افزود: در ماه‌های گذشته مذاکرات و نشست‌هایی با استاد این اثر و مجموعه مدیریتی انجام شد و با افتخار بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به‌عنوان حامی و اسپانسر، در این مسیر همراهی کرد تا در گام نخست، پنج هزار جلد از قرآن کریم که با دست‌خط زیبای استاد کتابت شده است، به چاپ برسد؛ اقدامی که می‌تواند آغازی برای ورود بانک به حوزه‌های فرهنگی دیگر باشد.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با بیان اینکه این بانک بزرگ‌ترین بانک قرض‌الحسنه کشور است، تصریح کرد: نگاه ما صرفاً مالی نیست و اساساً بانک قرض‌الحسنه مهر ایران رویکردی جدی در حوزه مسئولیت اجتماعی دارد؛ چه در حوزه‌های عمرانی، چه در آزادسازی زندانیان و چه در حمایت از اقشار کم‌برخوردار و افرادی که دسترسی محدودی به منابع مالی دارند.

وی ادامه داد: هر اقدامی که بتواند به ارتقای سطح فرهنگی و معیشتی مردم کمک کند، در دایره توجه بانک قرار دارد و حوزه‌های فرهنگی نیز بخش مهمی از این رویکرد است. انتشار این قرآن کریم به خط نستعلیق، نمونه‌ای روشن از توجه بانک به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و دینی در کشور است.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با اشاره به دستاوردهای این بانک گفت: بانک مهر ایران در هجدهمین سالروز تأسیس خود قرار دارد و در این ۱۸ سال، موفق شده‌ایم به بیش از ۲۷ میلیون مشتری ایرانی خدمات ارائه دهیم و تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ کارمزد پایین پرداخت کنیم؛ به‌گونه‌ای که امروز حدود یک‌سوم جمعیت کشور مشتری این بانک هستند.

وی با اشاره به عملکرد بانک در خراسان جنوبی افزود: در این استان نیز استقبال خوبی از سوی مردم، مسئولان، علما و نهادهای مختلف صورت گرفته و با افتخار بیش از ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش خدمات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران قرار دارند.

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در پایان، دلیل انتخاب خراسان جنوبی برای رونمایی از این اثر قرآنی را تشریح کرد و گفت: باتوجه به اینکه این کار فرهنگی توسط استاد خوشنویس نیک‌بین هنرمند برجسته خراسان جنوبی انجام شده است و از طرفی نگاه ویژه‌ای به استان‌های کمتر برخوردار داریم؛ استان‌هایی که به دلیل محدودیت منابع، نیازمند توجه مضاعف هستند. خراسان جنوبی از این منظر برای ما اهمیت دارد و از سوی دیگر، بستر شکل‌گیری این اثر قرآنی نیز به این استان بازمی‌گردد که همین موضوع، انتخاب خراسان جنوبی را برای رونمایی معنادارتر کرد.

وی ابراز امیدواری کرد: با دعای خیر مردم و همراهی نخبگان فرهنگی، این مسیر در سال‌های آینده توسعه یابد و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران بتواند نقش مؤثرتری در ترویج فرهنگ قرآنی و تقویت عدالت فرهنگی در کشور ایفا کند.

در ادامه محمدحسین فرهمند، مدیر بانک قرض‌الحسنه مهر ایران خراسان جنوبی نیز گفت: در حوزه چاپ قرآن که از دغدغه‌های استاندار نیز بوده است به صورت ویژه در استان خراسان جنوبی پیگیری شد این موضوع با همکاری دستگاه‌های مرتبط دنبال شده است.

وی افزود: با توجه به مسئولیت‌های اجتماعی بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و نگاه ویژه مدیرعامل مقرر شد هزینه‌ها توسط این بانک پرداخت شود.

انتهای پیام
دبیر:
سپیده قلندری
captcha